7.9.12

34

Friday
Though I'm only a quarter Moroccan / I always say I'm Moroccan / much spicier I think. / I'm also vegetarian / so my couscous has a character of its own / not traditionally Moroccan / but still delicious / even if I say so myself. /


4 comments:

  1. ....מממ
    ?ועל הויניגרט המהולל שלך כבר עשית פוסט
    ...תעשי..אולי ככה אגלה את המתכון הסודי

    בון אפטיט

    ReplyDelete
  2. טליה יש לזה את כל הצבעים והארומה של מסעדה,יללה תחפשי לוקיישן בשוק הפישפשים- הכי הכי
    אצלינו נחפש איפה לאכול כדי לרצות את קליף ומירב וכמובן את יובל הנטול גלוטן שלנו
    שבת שלום

    ReplyDelete
  3. mmmm it looks so good, can I have a take home bag???

    ReplyDelete
  4. את הורגת אותי עם התמונות האלה שלך... איך הירקות חתוכים בכלים המדוייקים והכל כל כך אסטטי שגורם לי לרייר.... ררררר.... ואז גם כשממשיכה לדמיין ברור לי שטעים אפילו יותר ממה שניראה.... חזירונת שכמותי

    ReplyDelete