6.4.12

188

Friday
Two months before Pesach / the question on everybody's lips is: / "Where are you having the Seder?" / Tonight we will celebrate the Seder / at my sister / Karen's. / We will read the Haggadah / sing / and eat a meal we have all participated in making. / Hag Pesach Same'ach / and a Happy Easter. / To be continued ... /

6 comments:

  1. Another recipe for your coming book:)
    And I'm doing the kneidels....as always since we moved to Canada, bu this year will be special as I did one portion gluten free, will update you tomorrow about the results....
    Have a great one,
    Love you all

    ReplyDelete
  2. Je vous souhaite un bon Pessah

    ReplyDelete
  3. איזה משפחה יפה !!!חג שמח!

    ReplyDelete
  4. יצאו לי קניילך- סוף הדרך וגם הנטולי גלוטן על פי יובל יצאו טובים, אוףףףףףףףףף מכשלה אחת פחות בדיאטה הזו שלו
    אה..... וגם העוגה של האידה כיכבה בהצלחה, טוב הוספתי לה שמנת מתוקה מעל:)

    ReplyDelete
  5. Happy Easter (it looks like a very joyfull meal)

    ReplyDelete
  6. איך? איך? איך? זה תמיד מעוצב, נוצץ ומטופל עד הפרט האחרון? אפילו אצל אחותך? איך? שאלתי את עצמי

    ReplyDelete