Two months before Pesach / the question on everybody's lips is: / "Where are you having the Seder?" / Tonight we will celebrate the Seder / at my sister / Karen's. / We will read the Haggadah / sing / and eat a meal we have all participated in making. / Hag Pesach Same'ach / and a Happy Easter. / To be continued ... /
Another recipe for your coming book:)
ReplyDeleteAnd I'm doing the kneidels....as always since we moved to Canada, bu this year will be special as I did one portion gluten free, will update you tomorrow about the results....
Have a great one,
Love you all
Je vous souhaite un bon Pessah
ReplyDeleteאיזה משפחה יפה !!!חג שמח!
ReplyDeleteיצאו לי קניילך- סוף הדרך וגם הנטולי גלוטן על פי יובל יצאו טובים, אוףףףףףףףףף מכשלה אחת פחות בדיאטה הזו שלו
ReplyDeleteאה..... וגם העוגה של האידה כיכבה בהצלחה, טוב הוספתי לה שמנת מתוקה מעל:)
Happy Easter (it looks like a very joyfull meal)
ReplyDeleteאיך? איך? איך? זה תמיד מעוצב, נוצץ ומטופל עד הפרט האחרון? אפילו אצל אחותך? איך? שאלתי את עצמי
ReplyDelete