After lecturing for five hours straight at college / the first shift of my working day ends / and next one starts the minute I get home. / I was wondering what the first thing to do would be / after taking Nana for a walk: / folding washing / taking out garbage / cooking dinner / cleaning and tidying up / or perhaps sitting down and answering all the emails waiting for me? / One look at the empty fridge / solved my dilemma. / I hate cooking! /
...שונאת לבשל
ReplyDelete!אבל מצלמת באהבה
! קולאז נפלא
האמת!? נראה כמו ארון בגדים ולא כמו מקרר,נתקי את החשמל ותחסכי:)
ReplyDeleteאבל איזה פרזנטציה! ישר לספר מתכונים, יש לי אפילו את השם:
"מבשלים עם טליה" או " עם טליה במטבח" דווקא מדליק\לאורך הבלוג שלך, יש לדעתי עם מה להתחיל את הנושא של הפשטידות
יללה,עכשיו תמונות של עופות ממולאים , עופיונים, סטקים של חזיר בר שרוני צד וכדומה
איך עוד נשארו לך קאפ-קייקס ? מאז? וחוץ מה למי ששונאת לבשל את עושה עבודה טובה
ReplyDeleteBeautiful, beautiful quiche. Haven't seen zucchini like that in a year, they don't have them here.
ReplyDeleteג'ולי- את סתם מוציאה דיבה על צפון אמריקה
ReplyDeleteיש ועוד איך יש ובשפע וגם צהובים
ויש גם מלפפונים קטנים בניגוד למבוטות שרגילים אליהם
בואי לירקן שלנו,הכל יש וישרתו אותך בשפה המקומית= סינית
אשרי לך, את יותר מוכשרת ממני במציאת דברים שאין
ReplyDelete